ACTUL GUVERNARII PRIN PARLAMENTUL LOR

Actul Guvernarii prin Parlamentul leganele penale si care a amanetat cele mai importante si vitale proiecte de lege pentru milioane de romani in conformitate cu principiile legii sociale . Legalizarea manipularii si combaterii oamenii de buna factura umana din institutii publice cu ajutorul unui partid politic penal si cu multi jucatori si haite de ciolane de lux, adica marele partid de dreapta care nu exista?/ PNL. Despre o Directiva Europeana care nu se afla de loc pusa in aplicare in legalizarea unui document al executivului, despre cote de forta de munca si forteaza milioane de romani sa fuga din aceasta tara. Inovatia si talentul trebuie sa fie cultivate de cei care reprezinta oamenii noi stim cum ca nu avem de loc partide politice sa aplice de loc legea si sa reprezinte pe oameni la lege a Parlamentului prin care se unifica legi anterioare, referitoare la cresterii si dezvoltarii saraciei si inovatia sociala este foarte greu de adus in spatiul public care astfel ar fii foarte important pentru noile locuri de munca care asteapta sa fie create de la zero in Romania.

Lipsa cadrului juridic pentru dezvoltare investitii mici si promovarea valorilor ale dreptruilor omului sunt pentru marile discriminarii in viata publica. Introducerea de gen penal si politicile penale de casa politica privata si care sunt pentru incurajarea foametiei si urii si segregarea sexulala pe clasele sociale devitate de la piata muncii in domeniul zero egalitatii de sanse si tratament egal la cresterea nivelui de trai intre barbati si femei. Partidele politice sunt lipsite de poriectele publice structurale si de atragerea fondruilor europene cele mici. Functionarea statului roman lucreaza cu mecansimul de trspunerea in aplicare a unor derapaje si mecansime de drept ale juriprudenta. Lipsa de idei in politica de stat, cum ar fii mai multa educatiei de caritate, idea publica pentru mari proiecte publice si comisii de specialitate pentru diferite teme de interes general, educatie si egalitatea de gen si educatiei pentru educatiei pentru economia romaneasca si sociala nu poate sa produca roade publice in caselele tuturor romanilor daca nu exista consens politic devedit pentru clasa politica imbatranita si dela fier vechi care a amanetat multe fabrici si uzine ale statului roman, sa aiba parlamentarii si odraslele lor miliarde de euro in conturi externe si sute de apartamente de lux.

Este firav sa fie adoptate masuri legilative si gestionate de catre executiv privind imbunatatirea infrastructurii mari si mici si mai multe oportunitati pentru tineri care sunt someri si care nu au de loc locuri de munca de loc . Sunt milioane de tineri pana la 35 de ani, care Guvernul nu vrea sa se angajeze sa creeze locuri de munca bune si bine platitie, pentru ca alternativa politica de opoztiei protesteaza si contesteaza orice act legislativ in Justitiei sa nu apara proiecte publice de utilitatea publica. Sunt grave derapaje politice si luptele politice se duce pentru divizarea casele sociale si pentru o tara sa fie sub dezvoltata pentru inca 100 de ani. VIOLENTA Si harturiea sexuala de minori apartinie celor de la PNL si USR, care jucatorii lor penalii apartine anumitor categori favoritate de victime ale sistemului politic romanesc pentru ca nu poate veni asa de repede la guvernare sa nu realizeze in viata lor politica un kilometru de autostrada si sa aduca un euro fonduri europene pentru spitalele regionale ale Romaniei din banii europeni in continuare.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro