ACTUALUL GUVERN TREBUIE SA ADUCA MASURI ECONOMICE

Actualul Guvern al României trebuie sa aducă măsuri economice, deoarece românii au nevoie de urgentă din partea regimului USL, de măsuri de redresarea creşterii economice şi sociale, pentru anul viitor şi nu de scandaluri politice, pentru arăta cine este cel mai mare baron din cadrul USL.

România nu are în continuare programe de dezvoltării creşterii economice, privind crearea de noi locuri de munca de înaltă calitate şi sigure, pentru anul 2014, din cauza Guvernului USL’ului care se ciartă de dimineaţa si pană seara, pentru extinderea ciolanului şi avănd în vedere că au forţă legislativă şi executiva, şi tot nu vor să aducă mai multe legii normative, pentru creşterea economică în viaţa tuturor romanilor şi pentru un viitor cu fără măsuri de austeritate.

USL nu vrea rezolvarea problemei datoriilor externe ale României, prin reducerea poverii fiscale şi în continuare nu se reduce dobănzilor şi stabilizarea lor la nivelul puteri de cumpărare, deoarece se menţine măsurile de austeritate, în viata romanilor din partea partidelor de la guvernare, printre care PSD’PNL’ USL.

Liderii USL’ului, nu au în bugetul de stat, pe anul viitor, cu măsuri privind dezvoltarea cresterii economice şi sociale, vând in vedere ca sunt în viata României, peste 10 milioane de cetătenii romanii cu drept de vot, care nu au locuri de munca de la Revoluţie, din cauza tuturor partidelor private, precum regimul USL.

Guvernul va menţine în anul viitor, creşterea poverii fiscale, la un nivel de peste 30 la sută, deoarece nu au un cadrul executiv, privind lansarea de măsuri de dezvoltarea creşterii economice şi sociale în parteneriat public şi priva, prin toată România.

Totodată, nu s’a  subliniat ca în viata politică romanescă, să se reducă crizele economice din viata mediului de afaceri, care blochează presupusa dezvoltare susţinută, de către toate tarilor care sunt la cele mai mari cresterii economice, privind rolul dinamic în economia mondială,  de la tarile care sunt la începutul creşterii economice de lungă durată.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “ACTUALUL GUVERN TREBUIE SA ADUCA MASURI ECONOMICE”

  1. USL cu făra locuri de muncă spune:

    Pentru cel mai mare guvern de la 1989, unde sunt cele peste un milion de locuri de muncă, promise la alegerile din decembrie 2012, pentru romanii cu drept vot………

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro