ACTUALA CRIZĂ POLITICA FOARTE IEFTINĂ ESTE PENTRU PUBLICITATE

Actuala criză politică nu se adânceşte şi este foarte ieftină pentru publicitate, având în vedere că toate partidele din cadrul USL, au scăzut foarte mult,  în toate sondajele electorale pentru alegerile electorale programate din 25 mai 2014.

Liderii ai USL, de la partidele private se cearta pentru capital electoral sau pentru extinderea ciolanului de lux şi mai multe funcţii la nivelul administraţiei centrale şi guvernamentale care au venit din urma alegerilor parlamentare din anul 2012, cu cea mai mare majoritate parlamentară.

 

Partidele din cadrul USL, au încasat milioane de voturi, din partea romanilor cu drept de vot, la ultimele alegeri electorale, fără ca în momentul de faţă, să işi achite datoriile electorale pentru cele şapte milioane de voturi, care prevedea un milion de locuri de muncă, reducerea contribuţiilor sociale şi de sănătate cu 5 la sută, sau reducerea TVA-ului de la 24 la suta, la sub 19 la sută.

 

Parlamentarii care sunt din actuala majoritate parlamentară de la partidele PNL, PSD, şi alte partide mici, în afară de ,,JOS BASESCU” nu prevede alte măsuri economice din programul lor de guvernare, care prevede reducerea de poverii fiscale şi au venit cu noi taxe şi impozite, pentru a reconfirma că sunt cei mai mari consumatorii de taxe şi impozite, pentru a fi cei mai mari inventatorii de taxe noi.

 

USD-ul controlează CNA-ul şi-l va folosi în acest an electoral ca o arma împotriva televiziunilor si publicaţiilor antiguvernamentale, dar şi ca un scut pentru dezinformarea practicata de slugile politice. Acelaşi lucru încearcă sa îl facă USD şi cu Justiţia şi, dacă va reuşi, putem spune ca Romania nu mai este un stat de drept, atât timp cât una dintre puterii işi pierde independenta.

 

Acest guvern Ponta de la Crin Antonescu, este tot timpul numai plin de noi taxe şi impozite, pentru fraudarea alegerilor electorale din anul 2014. USL nu se rupe, pentru ca resursele financiare, prin locurile de munca ale baronilor USL, de la căldurică, nu prevede să dea cioara de pe gard, pentru a fi partide de 1 la suta, la noile alegerile.

 

Prezentele partide din sub cadrul USL,  au creat o nouă minciună politică cu criza guvernamentală, pentru ca au văzut ca toate partidele din zona opoziţiei parlamentară, au mai multe credite electorale, fata de aceste partide care sunt numai inventatorii de poverii fiscale, timp de trei ani de guvernare, cu fără locuri de munca în toată ţara.

 

Pentru noile alegeri electorale un număr mare de romanii cu drept de vot, vor vota cu partidele de dreapta, iar pentru partidele de stânga, sunt sub 3 milioane de persoane care ar vota, pentru această zona politică, pentru că oferta lor electorale, este foarte slabă şi cu produse expirate în continuare.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro