ACTUALA CRIZĂ DIN ROMANIA NU SE TERMINĂ

Actuala criză politică din Romania nu se termină aşa de repede din cauza Guvernului lui Crin Antonescu de la PNL, pentru Victor Ponta de la PSD, care nu au luat nici măcar un euro din fondurile europene, pentru luna ianuarie 2014, care sunt din drepturile romanilor din arena politică europeană.

Criza politică din cadrul USL, pentru USD, a pornit din cauza că membrii ai partidelor private de la guvernare, vor să extindă creşterea ciolane de lux, prin numai funcţii publice de la statul roman pentru partide. Guvernul Ponta 2, i-a propus unui partid de 1 la suta, numai drepturi egale la nivelul partidelor mari de la ciolane, precum o nouă funcţie de vicepremier, iar PNL-ul nu a fost de acord cu lărgirea de noi funcţii în zona guvernamentală.

 

 

Liderii ai PNL-ului, au votat în număr mare, pentru ieşirea de la guvernare, astfel încât alinata USL pentru USD, încalcă protocolul al celor patru partide care au venit la puterea statului roman, din urma alegerilor parlamentare din 2012.

 

Toate negocierile politice cu privire la nemulţumirea PNL-ului,  în zona guvernării, a fost la nivel zero, deoarece sunt peste 100 de parlamentarii ai liberalilor, care pledează la ruperii USL-ului cu organele executive şi legislative proprii, astfel însă partidul PNL, nu va avea mai mult de 10 la sută, la noile alegeri electorale, împreună cu PSD-ulu.

 

Programul politic al PNL-ului, sunt pentru anul politic 2014, ieşirea de la guvernare, din cauza PSD-ului, care vrea un guvern cu partu vicepremierii, astfel PNL este obligat, să nu mai fie un partid de dreapta, asa cum s-a văzut  în clubul USL, care nu prevede programe economice de dezvoltarea infrastructurii economice pe sociale, cu reducerea crizelor financiare din câmpul muncii.

 

Desemnarea unui nou guvern al actualei majorităţii parlamentară de sub 300 de parlamentarii, sunt la un nivel de 80 la sută, care Guvernul Ponta 3, trebuie să ia o decizie politică mai repede că în procesul guvernamental, să instalat o criză guvernamentală, care afectează stabilitatea economică ţarii, la nivelul international.

 

Comisia Europeana, monitorizează toate acţiunile politice ale organele executive şi legislative comune, care sunt tot mai sus de asupra Legii fundamentală, şi care liderii ai tuturor partidelor politice şi private se cerată pentru extinderea de ciolane, şi pentru optimizarea clientelei politice private, însă toate acţiunile  politice vor fi trecute prin filtrele ale liderilor europenei, pentru avea un punct de vedere, despre actuala politică din Romania, din clubul Uniunii Europene pentru Romania.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro