ACTUALA CLASĂ POLITICĂ NU VA AVEA MARI MODIFICĂRI POLITICE

Actuala clasă politică nu va avea mari modificări politice mari, deoarece PNL a plecat de la guvernare şi nu au accepta în continuare alte noi oferte politice de la PSD, pentru că fiecare partid de mai sus, au planuri politice tot mai mari, privind dezvoltarea lor politică pe arena politică europeană şi externă.

Ruperea USL-ului, a adus o majoritate parlamentară foarte semnificativă în echilibrul politic dintre putere şi opoziţiei. Iar acum, avem 6 partide de centru-dreapta, care pretind că sunt împotriva partidelor de centru-stânga, precum PSD-ul, cu organele executive şi legislative proprii.

 

Alianţe politice între partidele de la guvernare şi din opoziţiei, nu prevede în anul 2014, şi numai în continuare la nivel judeţean. USL s-a rupt numai în Bucureşti, şi funcţionează foarte bine sub alianţe politice electorale, nu sub numele de USL.

 

Uniunea Socială Liberară a devenit o istorie politică, la fel şi programul lor politic de guvernare care prevedea relansarea economică, prin reducerea poverii fiscale, pe piaţa muncii din partea tuturor partidelor din sub umbrela politică USL, care nu au fost onorate promisiunile electorale în prezent.

 

Romania a avut cea mai mare majoritate parlamentară de 90 la sută, de pe urma programului economic de guvernare, care nu au fost promulgate de liderii USL, pentru alte noi măsuri de austeritate pentru viitor.

 

USL nu a fost o alternativă politică pentru Romania, deoarece era plină de numai taxe şi impozite, cu fără locuri de muncă sau de combaterea sărăciei din rândul persoanelor cu drept de vot. USL prevedea peste 1 milion de locuri de muncă şi revenirea TVA-ului la 19 la sută, care erau măsuri economice foarte serioase, de stimularea consumului intern, care de astfel, măsurile de relansarea economică nu au fost onorate de partidele private, mai bine spus PNL, PSD şi alte partide foarte mici la nivelul romanilor.

Actualele partide şi parlamentare din Guvernul PSD, trebuie să refacă dezvoltarea şi creşterii economice, prin reducerea poverii fiscale la Sectorul muncii cu peste 5 la sută, şi reducerea de noi taxe pentru investiţiilor în economiei, astfel încât numărul romanilor cu fără locuri de muncă şi fără resurse financiare vor fi la peste 10 milioane de persoane, pentru anul 2015.

Refacerea USL nu se mai realizează la comanda PSD.ului, pentru PNL, pentru că toate partide din regimul USL, nu au guvernat cu măsuri economice şi sociale, în schimb au introdus invers peste 50 de taxe noi, pentru cumpărarea alegerilor electorale, prin mită electorale.

 

Unitatea dreptei s-ar putea reface numai dacă partidul social-democrat (PSD), ar guverna împotriva PSD-ului, pentru ca partidele de centru-dreapta, să fie cu mai multe mandate de europarlamentari din urma alegerilor europene din 25 mai 2014, prin împotriva reducerii costurilor sociale şi de sănătate cu 5 puncte.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro