ACTUALA CLASĂ POLITICĂ DE LA GUVERNARE LUCREAZĂ ÎMPOTRIVA ECONOMIEI

Actuala clasă politică cu organele executive şi legislative din regimul USL, lucrează împotriva economiei naţionale, privind indexarea poverii fiscale, pentru zero investiţii străine şi reducerea numărul de locuri de muncă, care mai sunt de trei ani de zile, pe câmpul muncii.

Alegerile parlamentare din anul 2012, au clonat la zona politic românească, cel mai mare majoritate parlamentară, care prevede în programul politic şi economic de guvernare, reducerea CAS-ul cu cel putin 5 la suta, şi reducerea TVA-ului de la 24 la sută, pentru 19 la sută, care nici până în prezent, aceste măsurii de dezvoltarea şi cresterii economice nu au fost onorate de actuala majoritate parlamentară care este Şeful Guvernul Ponta 2, cu 27 de minisţrii în Guvernul de la Bucureşti.

 

 

Prezentele partide de la guvernare, nu au redus impozitele şi taxele şi au introdus în cei doi ani de guvernare sub regimul USL, consumatorii de taxe, impozite şi alte dividente ale statului roman, alte noi taxe şi impozite, fără că măsurile prevăzute în Acordul de Parteneriat al USL, omologat de Tribunalul Bucuresti, să fie onorate pentru milioane de romanii care nu au locuri de muncă şi mor de foame, că nu au prestări serviciilor sociale şi de sănătate.

 

Aceste măsuri economice şi sociale din programul politic şi economic, nu a fost onorat nici la un nivel de 10 la sută, şi nu va fi onorat în anul 2014, deoarece nu prevede în bugetului de stat, pe anul 2014, care a fost construit de cea mai mare majoritate parlamentară din lume.

 

Romanii au votat în număr mai mare cu partidele din cadrul USL, pentru că le promiteau romanilor reducerea poverii fiscale cu cel putin 25 la sută, astfel însă nicio măsură economică din programul regimului USL, nu a intrat în vigoare, potrivit acordului de alianţă politică electorală şi validat de puterea statului roman.

 

 

Pentru alegerile electorale din anul 2014, toate partidele care sunt în continuare la guvernare, pentru extinderea ciolanului de lux, vor veni din nou cu alte noi minciunii politice şi manipulări pe domeniul public, prin mass-media, pentru a păcăli din nou pe 10 milioane de romanii care nu au locuri de muncă, de mult timp şi în anul 2014.

 

 

Romania din păcate, beneficiază în actualitatea economică pentru zona economice de zero învestiţii străine din cauza că s-au introdus în mod abuziv, peste 60 de taxe noi,  care au redus numărul de noi oferte de muncă şi care Sectorul economic, are în total de 300 de taxe şi impozite, reprezentând record de poverii fiscalee din clubul Uniunii Europene.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro