ACTIVITATEA GUVERNULUI ASUPRA ECONOMIEI ESTE LA NIVEL ZERO

Mia slab decât cuvintele este guvernul ponta 3, care a îngropat economia privată, prin creşterea poverii fiscale, prin sifonarea banilor publici, pentru campania de alegerilor electorale din toamna. Guvernul Ponta, nu oferă contracte economice, privind locurile de muncă, la peste 10 milioane de persoane care sunt în zona sclaviei severe, cu fără locuri de muncă în toată ţara.

 

Programul de guvernare al guvernului PSD, prevede numai taxe şi alte noi taxe, astfel încât nivelul de trai în toată economia româniei se află în scădere în continuare. În continuare nu există viziune privind dezvoltare economică regională, asupra relansării de milioane de noi locuri de muncă de care sunt nevoie în zona tinerilor românii, care sunt bătuţii de politicile anti guvernamentale ale partidelor private, printre care PSD şi alte partide de sub 1 la sută.

 

Politica economică sub umbrela politică PSD, pe care a promovato timp de doi ani de zile, nu a adus la creştere economică şi sociale, la noi locuri de muncă, astfel încât infrastructura economică şi socială, prevede o nouă criză financiară, cu lărgirea măsurilor de austeritate.

 

 

Proiecte mari economice nu s-au văzut în toată ţara şi programul cu care s-a angajat actualul guvern în fata Parlamentului şi în faţă oamenilor, a fost croit extrem de prost, şi nu la actualele probleme economice şi sociale, prin indexarea poverii fiscale, pentru reducerea consumului şi excluderea libertatea economică, prin diminuarea investiţiilor străine de peste 30 la sută. 

 

Modelul economic, ce a fost politizat de guvernul PSD, nu prevede creşterea economică şi stimularea ofertelor de muncă, din partea sectorului privat, deoarece toate resursele şi exploatarea resurselor naturale din subsolul public ale statului roman, au fost vândute pe bani de nimic, de câtre vânzătorii de tară de la partidele private şi pline de clientelă politică de partid, adică marele PSD şi alte partide minore.

 

Guvernarea Ponta 3, înseamnă în zona economică o nouă criză financiară, şi promovarea de milioane mari de probleme economice, întrucât proiecte europene din partea guvernului Ponta 3, nu prevede în cadrul dezvoltării infrastructurii economice şi sociale solide. Activitatea economică, de dezvoltare regională în concordanţă cu obiectivele Uniunii Europene, nu au fost adoptate de actuala majoritate parlamentară din guvernării Ponta 3, la realitatea actuală.

 

Guvernul Ponta 3, elaborează noul buget public pentru anul viitor, şi al asigurărilor sociale de stat, cu indexării poverii fiscale, întrucât fondurile necesare în cadrul agriculturii să fie în scădere, având astfel un an agricol în scădere, producţia de grâu şi legume, să fie la nivelul crize financiare din clubul Uniunii Europene, pentru România.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro