ACTIVISM DREPTRUILE OMULUI

Activism pentru protecției drepturilor omului pentru bunele drepturi ale omului, drepturile civile și promovarea egalității de șanse și egalității sociale, în activitate politica pentru schimbarea ROMÂNIEI în bine. Pentru ca Înaltul Comisariat pentru Drepturilor Omului, ce reprezinta multe tari din toate lumea, Reprezentând spațial pentru Comisia Europeana și Cartea Drepturilor Omului, privind principiului egalității de drepturi egale și tratament egal intre bărbați și femei pe ocuparea forței de munca.


Este o viziune formidabila de deschiderea varii anului 2019, privind protecției drepturilor omului, intacte, hotărâri, decizii, acte normative, proiecte de legii, și mai ales decrete, documente cu caracter înalt al avansarea Păcii de drept în confiscarea rezultatelor care sunt modificate prin rapoarte la Consiliul Europei, privind salba democrației și datatului de drept în drepturilor omului .

Cred ca tot ai de crezut și nu în stat, și în soarta oamenilor, știm ca Consiliul PENTRU Drepturilor fundamentale din Elveția, a făcut destul de mult progres și mai ale avansarea și privarea unor drepturi elementare în politica de stat ale unor state. Dar Consiliul Europei nu are munca pentru acoperirea de care ar trebuie sa fie la nivelul tuturor statelor din O.N.U. Sun t ziduri mari care nu au fost date jos ,care încă sunt înalte probleme legate de apărarea drepturilor omului, care sunt universale pentru toate statele moderne.

În contextul în care sunt majorității parlamentare cu regimuri semi prezidențiale și regimuri parlamentare , la fata loculului , au fost destul de multe rapoarte în mod cadedoric  puse pe masa unor discuții serioase care sa nu mai fie probleme legate de apărarea Drepturilor Omului.

Cele mai multe drepturi ale omului care sunt în SCădereș sunt din partea ajutoritățiliro administrative juridice , politica fiind un instrument care creșterii gradului de politizăroii agresive și lipsa de încredere în care lucrează Funcționari publice la că aboliea ale Drepturilor Omului .

Din acest motiv, sunt extrem de multe drepturi ale omului puse la bătaie de joc, încă nu putem vorbi despre bunele drepturi ale omului vs de drepturile politice ale omului. La Geneva se lucrează extrem de mult pentru securitatea drepturilor omului și pentru a proteja milioane de Europei de cutuma unor cadre politice ce sunt mai presus de cât drepturile omului fiind inalienabile și nu sunt de vânzare și nu au cererii de oferte de loc.

Anul 2019, la Genava si USA, au ofost la petrecere dintre unele dreptruri care la unii liderii mondiali le este firca sa discute despre protejarea dreptruilor omului in legea fundamentala si sa ofere secritatea sociala acum. Sunt tot mai multe nejunsurile ale satelor care vor sclavii si forta de munca tot mai ieftina si care nu respecta nici pe departe unele Tratate internationale ce a fost omlogate si pus la cutuma principal pe domeniul apararii si protectiei sociale ale dreptruirlor omului. Despe lupta pentru Dreptruilor Omului sunt grave abuzir si incalcarea statului de drept si ordinea Constitutionala de catre parlamnetarii ai comsiilor de specialitate din Parlament , au uita de mult de dreptruile omului si de bunele dreptruile ale omului.

De asemenea, ne confruntam ca multe proteste la adresa drepturilor omului în serie, iar fiecare partid politic ce au reprezentare în Parlamentul , de fapt, se lupta pentru interesele lor, nu au principii și valorile ale drepturilor omului. În cadrul principiilor drepturilor omului sunt aniversare, puterea lor este data de Înaltul Comisariat pentru Drepturilor omului din Geneva, care pune în centrul dezvoltarea și echitate și umanismul programatic. Astfel, exista destul drepturi ale omului ce au fost ocolite și nu sunt de loc pentru guvernarea drepturilor omului și egalității de șanse care diferă de la regim politic la altul mai prost și periculos.

Asa cum au văzut  azi și când sunt alegerii noi ca unele ONG-uri din Uniunii Europene și au observatorii în Consiliul de Securitate ale ONU, pentru a veghea tot timpul la apărarea drepturilor omului în numele copiilor, familiilor, tinerilor, bolnavilor, orfanilor, bărbaților, și meserii de profesii sociale.

Aceasta activitate își desfășoară activitatea cu extindere în Bunele Practiciale Drepturilor Omului în cadrul Ziarul Viitor.ro pe platforma online și în câtăva zone de reprezentare cu acces deschis și gratuit publicului larg. Are o importanta destul de buna la pre vinerea și consolidarea mai egala intre Drepturilor Omului, lucrează cu parchetele și procurorii și judecătorii europeni și cu Tribunalul Internațional al CEDO. Ziarul Viitor.ro își extinde importanta în domenii de egalității sociale și egalității pentru o buna guvernare și stimulează tot felul de proiecte publice, find chiar evaluarea pe Programul de Guvernare al Majoritatea parlamentara de azi, care încă nu și-au livrat de loc promisiunile electorale și sunt probleme legate de banii.

www.ziarulviitor.ro by

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro