ACEST GUVERN NU SE LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA SA FIE BINE

 

Acest guvern şi care se bazează pe o majoritate parlamentară şi plină de penali, nu guvernează aceasta tara să fie la bine, deoarece alianta de partide private, care sunt pentru Guvernul Ponta 4, nu are partide politice la guvern, să lucreze pentru interesele României şi numai pentru extinderea clientelei politice si cu multă corupţie din toate taxele si impozitele ale românilor. Guvernul PSD, este total lipsit de viziune de guvernare, Dece are ca obiectiv să facă multă sărăcie şi corupţie, cu viata tuturor românilor, la guvernarea personală.

 

Sarcina Guvernului Ponta 4, este să indexeze alocaţiile copiilor, deoarece nu dă de la partidele lor private şi cu fară program de viziunii de guvernare in continuare pentru România pentru românii. Noi stim că România are un guvern plin de clientelă politică şi copt in coruptie cu dosare penale pentru corupţie, sub marca PSD, care este mai rea decât cancerul corupţiei, dar asta nu grevează să majoreze ajutoarele sociale pentru viitorul României, care prevede un tanăr la 1o pensionarii.

 

Guvernul Ponta 4, nu a guvernat niciodată pentru milioane de romanii cu drept de vot, astfel încât săracia si coruptia, fiind singurele sale programe de guvernare cu care se laudă marele guvern in toate cancelariile Europene. In prezent, alocatiile pentru cresterea copilului, este la sub 10 euro, pe lună, din cauza tuturor partidelor private, care lucrează foarte mult, pentru ca economiile României, sa fie chiar la reducerea numarului de romanii să nu mai fie in invatamântului românesc in viitor.

 

Acesta  guvern face ca guvernarea si politica Ponta 4, să fie mai persoanlă, şi nu pentru ca au obiective importante in guvernare si care să aducă ceva bun pentru integrarea comunitatile de romani, si pentru divizarea romanilor sa fie impotriva lor, şi romanii sa fie cu locuri de munca  tot mai ieftine, si Romania sa fia tara sclaviilor. De asta este bine, că in  Romania să fie un un nou guvern si care să fie cu chief de guvernare pentru binele tuturor romanilor, să nu mai plece milioane de romanii la muncă, deoarece milioane de tinerii in special,  pleaca dupa un loc de munca din tara lor mama si tara, deoarece Guvernul Ponta 4, nu creeza locuri d emunca pentru tinerii, deoarece nu vrea sa guverneze pentru casele sociale.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???