A SE GUVERNA PENTRU A GUVERNA

Guvernul PNL este sclav al guvernului PNL care nu vrea sa guverneze cinsti, sa guverneze în numele poporului roman. În 6 luni nu se face nimic și tara rămân în criza politica profunda, și agresivitatea penalilor și actorii politici e sa nu facă nimic si sa lucreze pentru alegerile anticipate. Sa guverneze Guvernul PNL, este foarte greu, în schimb schimbarea politica este pe val de instabilitate politica și mult a birocrație politica de stat. Guvernarea PNL de centru dreapta nu știe sa guverneze în favoarea poporului și sa prezintă un Guvern și o noua echipa guvernamentala sa guverneze cinstit. Dar guvernatul și partidul pentru care nu are program de guvernare și nicio legătura cu politica de tara. Klaus Johannis a demis Guvernul PNL pentru ca este slab calitativ , creat artificila, și nu are cadre politice sa ofere ceva nou pentru guvernare. Demisia Guvernului PNL a fost demis de către liderii PNL care și-a demis propriul guvern pe modelul PSD.

Nu sunt partidele politice pentru guvernare în jurul PNL SA formeze o formula buna de guvernare deoarece Guvernul PNL nu are nici pana acum obiectivele de strategiei.  Si o Agenda politica pentru amarata asta de tara și numai pentru clientela proprie de partid .Partidul PNL SE joaca de a guvernare și își bate joc de puterile constitutionale  și de separarea puterilor, nu are nici o reforma serioasa în sectorul public. Creșterea economica nu vine în anul 2020 și creșterea salariului minim pe economice de care are trebuie sa beneficieze milioane de romani sunt noi masuri de austeritate. ‘Liberării sunt niște penalii de prosta calitate politica și vor numai interese politice și face jocurile politice ale PSD-ului, de prosta calitate a ajuns acest partid sa fie sluga politica a PSD-ului. Vor alegerile anticipate, sa vina PSD din noua la guvernare. Nu exista nici o diferența intre PSD îs PNL, nu dorește decât sa nu aibă tara un program de guvernare politic și sa fie votat de propriile produse politice penale. Guvernul PNL , de când a venit la guvernare a guvernat pentru PSD sa vina din noua la guvernare  si se confrunta ca PSD este stăpânul celor de la PNL. PNL este sclavul tuturor partidelor politice sa  guverneze dacă vor sa fie în Parlament. PSD este nereformat și nu are viziune politica și un program de guvernare și duce o instabilitate politica destul de rapida cu partenerii lor de la partidele centru dreapta.

Ludovic Orban este foarte ușor dus cu pluta și după ce a primit palme cele mai mari de la Parlament și este unealta politica a PSD-ului nu are viziune și program și o noua echipa de guvernare sa treacă examenul legislativ. PSD devine din nou la guvernare și nu va pleca în istorie și ar putea forma un nou guvern minoritar, sa nu ma fie ciuma roșie la butoane. Se știe cine a creat instabilitatea politica și multa clientela politica și care va plați factura de plătitori penali pentru care, se dorește alegerile anticipate și fie fraudate alegerile locale și sa fie guvernul lor.Sclavul partidelor penale sa treacă la guvernare și sa nu mai spună ca sunt expresii puterile executive, după ce a blocat tara și nu se face nici o forma economica autentica în anul 2020.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro