A PROTESTA ESTE UN DREPT PENTRU MILIOANE DE ROMANI

 

A protesta impotriva functionari corupti pe functii publice, care suge ciolanul, este dreptul la fiecare roman cu drept de vot. Nu avem niciun partid parlamentar acum sa fie pregatit pentru Guvernare nu au niciun Program de guvernare, iar legea pensiilor este o noua lovitura crunta data pensionarilor care treiesc foarte multe grupuri sociale pe spatele Legea pensiilor din Romania. A protesta înseamnă doar a spune nu. Dar cum ajungem să spunem da? A guverna presupune câștigarea alegerilor, adică mobilizarea a milioane de oameni care să susțină un program de modernizare a României, un program care să garanteze o educație de calitate tuturor copiilor, servicii medicale decente pentru toți cetățenii, și o infrastructură normală pe baza căreia să dezvoltăm industrii moderne cu locuri de muncă bine plătite.

Pentru toate considerentele milioane de romani sunt cu zero noi locuri de munca care nu ii sprijina de loc Statul roman, printro guvernare penala si nociva, astfel inca este regretabil ca veniturile la milioane de romani sunt nu tocmai importante pentru factorul politic in vederea sprijinirea cresterii calitatii vietii tuturor romanilor.

 

Politica si clasa politica tot mai lipsita de calitate politica foarte mare, au justificat ca nu trebuie sa lucreze pentru a indeplini  Programul de guvernare mai ales in viata publica. Milioane de romani sunt foarte saraci si sclavii pe piata muncii si nu au de loc locuri de munca decente, si nu exista de loc reforme si activiatii politice si economice si in afara clasei politice, din cadrul Parlamentului.

Oferta de munca este foarte saraca si pretinde ca are nevoie de forta de munca de inalta calitate si sigura, dar foarte multe jocuri de peste 89 la suta, sunt foarte prost platite, si nu asigura de loc securitate sociala, ajutor de somaj si mai ales securitate de sanatate publica. Milioane de romani au ales de mai bine 20 de ani, sa lucreze pe piata muncii comunitara de ce pentru ca nu exista reforma pentru abolirea sclaviei severa si cele mai multe ore de munca si mai ales cele mai mici venituri la milioane de romani in anul 2018. Configurarea vietii sociale, este tot mai lipsita de viziune politica extraordinara si lipsa maseriilor de viitor pune in pericol foarte mult dezvoltarea si cresterea economica din partea mediului de afaceri din mediul rural si urban, firmele mici si mijloci . Programul de Guvernare al Guvernului PSD-ALDE protesteaza tot mai mult si agresiv impotriva drepturilor omului la munca inalta si cresterea salariilor si pensiilor in raport cu inflatiea.

Soltiua nu este demisa Guvernului PSD si toata ministerele publice sa fie simpla gestionate de lipsa de capacitatea administrativa teritoriala ci mai ales este modernizarea reformei sociale si economice la nivelul pietii economice, din partea partidelor parlamentare ce asigura puterii politice stabilitate politica. Lupta jegoasa si lipsita de solutii serioase pentru combaterea crizei economice si lansarea clasei de mijloc, este datoria Guvernului prin politica publica sa se ridice la nivelul de guvernare si sa guverneze si sa nu mai faca politica pentru clanurile politice persoanele.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.