A NU SE FACE NIMIC CE ESTE MAI BINE

 

Se duce o batalie grea,  impotriva A NU SE FACE NIMIC CE ESTE MAI BINE cele mai multe abuzuri politice din partea tuturor partidelor politice din Parlament. De apreciat ca nu se vrea nimic sa se realizeze doar sa se exporteze multe gunoaie intelectuale la guvernare si care sa faca numai abuzuri asupra celor care sunt milioane de romani foarte saraci de la zi la zi. Nu mai conteaza daca exista opozitiei, s-ar putea sa fie blat in blat cu liderii PSD-ului. Liderii politici au palate si miliarde de euro, in timp se milioane de romani sunt cu cele mai mici venituri si alte milioane de copii si studenti cu zero venituri, asta este statul bunastarii ai mafiei politice de toate genurile politice?

Se face noi abuzuri impotriva Statului roman, la adresa independentei Justitiei sa fie sub talpa baronii politici si cu doare penale in forma calificata si afaceri publice cu veniturile si taxele oamenilor. Desi parlamentarii de la puterii si din executiv trateaza  amendamentele la legile jusitiei sa nu fie votate la foc automat in forma dorita exclusiv de PSD, ALDE si UDMR. Si-au facut, pe scurt, datoria de partid de opozitie, desi parlamentarii puterii i-au tratat cu dispret si aroganta.Exista resturi politice nocive si care nu fac nimic, si muncesc sa vina din nou PSD si ALDE la guvernare, impart afacerile de coruptiei si ciolane de lux, sau locuri de munca la caldurica.

 

Idei, programe de tara nu exista, se lucreaza tot timpul din partea Guvernului si actualei puterii legislative, tot mai des la legile justitiei dupa ce au privatizat milioane de contracte de munca si milioane de firme ale statului roman, la cresterii afacerilor de coruptiei si care acum trateaza problemele oamenilor cu mult superficial, Expresia loviturii de stat in top de partidelor penale, au de spus, ca nu au de pilda cum votarea unor legii LEgii sa fie privind statul de drept sau libertatea drepturilor omului pe scara imensa? 

 

 

Pentru la Parlament se dezbate o noua motiunea de cenzura, adica Guvernul cimei rosiei si afacerile de coruptiei. Este de astfel un drept fundamental al celor care pretind ca sunt parlamentarii din opozitiei care unii dintre ei au afaceri colosale de coruptiei si prestari de serviciilor publice cu toate guvernele PSD SI alde DIN tara.  Este mult mai mult nevoie de plecarea coputiei de la guvernare si organizarea alegerilor anticipate .  Este o noua lupta politica nu asa de mare cat parte sa fie de mare. Sa vedem ce produce partidele de opozitie PNL si USR in plenul celor doua Camere ale Parlamentului.

Romania trebuie sa judece toate partidele penale in Parlament prin plecarea de la guvernare ale guvernelor mafiote si fantome, care pun interesul lor mai sus, decar interesele oamenilor. Cine va vota prezentei motiunii de cenzura aduce un alt guvern pentru a scapa pe Romania sa partidele pline de mercenarii si vanzatorii de tara , este nevoie de astfel de sulf politic nou si noi programe de guvernare sa vina la guvernare acum. Nu stiu daca este asa de mare boala pe ciolanele de lux, si politicienii de la guvernare, care sunt mai bogati de cat oameni de afacere, pentru a vrea voturi si banii de la milioane de oameni. Ei vorbesc in numele lor in Parlament si nu au de loc caracterul politic sa puna interesul oamenilor in acte normative si legii speciale de guvernare.La guvernare e acum mult circ, nu avem de loc o guvernare stabila si vine un nou guvern prin alegerile anticipate si noi proteste impotriva tuturor partidelor politice.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!