A INCEPUT VOTUL SI NU VINE VOTURILE LA VOI

 

Guvernul PSD si toate ministerele publice au gestionat si foarte neprofesionalism campania pentru referendum fiind o lovitura grasa data Bisericii Crestine. Guvernul PSD, nu scoate pe alegatorii la vot de loc sa voteze , in parteneriat cu alte partide politice parlamentare. Membrii PSD, ALDE, USR, UDMR SI PNL au facut circ si scut masiv impotriva acestui demers popular, fiind prezenta obligatoriei deoarece  nu este un referendum politic si unul despre organizarea familiei taraditionala. In continuare PSD si alte partide care nu promoveaza de loc apare a drepturilor Omului, sunt impotriva milioane de romani sa nu vina la vot la urne, si le cere alegatorilor sa protesteze masiv la aceasta consultare publica.

Uniunea pentru penalii in functie publice au distrus un referendum care nu avea de loc treaba cu politicile si deciziile publice ale guvernatilor. Coalitia penalilor de lux, pentru a milita pentru jefuirea banului public  pe functii publice, organizarea prin organizatie politica si aflata in zilele de azi la guvernare a contribuit si a gestionat foarte artificial si superficial in mod direct si repetat la cel mai mare esec sa fie o casastrofa la nivel national, avand in vedere ca numai in 6 octombrie 2018, a fost o prezenta nesemnificativa .

Totii liderii penali de partide politice, ai opiniei publice, ce au in mod continua contracte de afaceri de coruptiei si coruptiei, din tara au contribuit in mod vadit la vandalizarea drepturilor omului, adica sa nu voteze de loc oameni, ca nu au de loc dreptul la vot, la binecuvantare, si plus altele. Iar marele partid taraditional  a cerut romanilor sa nu vina la vot, ar fi bine sa faca mai multi pasi in spate, sa dea voi la modernizarea tarii.

Referendumul de azi, este un esec al intregi clasei politice care au protestat si a dezbinat poporul, au comis cele mai inalte forme de manipulare, o campanie grosolana si cu fara a fi reala comunicarea dreapta si partea Bisericii Crestine, o decizie de afi linsata si Biserica Crestina. Pentru ca sunt foarte multe partide politice impotriva Bisericii si mai ales impotriva familiei taraditionala, au mai comis si alte abzuri petrecute azi la guvernare, cum milioane de romani nu au de loc venituri, milioane de familii sunt dezbinate si orfane, si mai ales lipsa unui acoperis serios din partea statului roman, lipsa de  protectiei si santatea publica, asistenta sociala serioasa, si multa munca la negru, nedeclarate, aceste sunt unele din probleme grave ale tarii din toata tara, ce a determinat pe milioane de romani, sa nu mai voteze cu monstrele penale si care au furat un referendumul pentru definirea  familiei traditionale , astfel prin modificarea toatal, a legii supreme, si nu asa cum era vorba in piata publica despre modificarea art.48, din legea fundamentala din 2003, este o lovitura mare politica asupra milioane de romani care nu au de loc drepturi civile si politice.

 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor