A FOST UN PACT PENTRU CORUPTIE IN ROMANIA LA GUVERNARE

 

In Romania a fost un pact pentru coruptie in toate mandatele lui Traian Basescu, cu partidul social democrat care a lansat numai guverne ultra penale si producatoare de saracie si saracie relativa. Sistemul judiciar din Romania a fost efectiv distrus si inca mai sta pe pe picioare. Toate mandatele lui Traian Basescu si accent pe creatura lui Vitcor Ponta au fost pentru taierea salariilor, pensiilor, si toate investitii si investiitilor , publice astfel incat ca aceasta tara cu 22 de milioane de romani, sa nu mai fie un stat democratic si european cu drepturi la aderarea la fondurilor europene.

Victor Ponta a semnat un pact de coabitare pe modelul francez cu principalul jucator al luptei anticoruptiei,, pact de coruptiei in floare,, pe care inca nu raspunde instatnta civila de ea, aceasta este o concluzie a raportului MCV-ULUI pentru Romania. Cei 4000 de procurorii si alti magistarti ai centrului pentru lupta impotriva foametei din banul publicului, au reclamat la CSM despre marile dosare de coruptiei la guvernare. Coletiile de dosare penale si de arat politica slaba a distrus piramida dreptatii si adevar in egalitatea de sanse, astfel incat numele celor care in 10 ani de guvernare, au taiat tot ce se putea merge la piata dezvoltare interna, acum nu se mai poate face nimic. Nu este adevarat ca Traian Basescu si chior a fost cel mai bun sef de stat, a fost liderul guparilor mafiei politicei ai care au organizat tot felul de politicii publice pentru coruptiei, si comerti cu sclavii pe piata muncii, de asta, Romania in anul 2018, nu are si nu pretinde ca are liberalizarea fortei de munca si alte proiecte serioase de tara.

In concluzie, nu avem de loc statul bunastarii sociale si Statul de Drept, deoarece avem prea multi politicienii slabi si care nu vor sa lucreze la serviciul public in conformitate cu fisa postului. Elitele penale au distrus si sistemul politic romanesc si clasa politica, partidele penale asupra cariei planeaza tot felul de acuzatii extrem de grave prin crearea Statului Paralel, care a fost construit pentru desemnarea si formarea guvernelor celor mai slabe si nedemocratice absolut de loc. Si acum, nu avem de loc proiecte regionale si decentralizarea tarii pe modelul european, lipa de reforme si lipsa de ajutoare sociale si lipsa mai ales de fabricii pentru creierii de milioane de locuri de munca cu un nivelul de tari la calitatea inalta de venituri, aduce la guvernare si sa guverneze doar javrele penale si toti betivii din toate barurile din tara asta.
S-a guvernat si in continuare guvernele PSD- face tot felul de acte ilegale pentru a guverna prin ordanate de urgenta, dupa ce au cea mai mare majoritate parlamentara si majoritatea de politicieni penalii cu legaturi la contractele cu mafia sclaviei severa.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !