A FOST UN ACT GRAV DE AGRESIUNE POLITICA IMPOTRIVA PRESEI

 

A fost un act grav de agresiune politică împotriva presei, a bulversat activitatea unei întregi redacții. Toți cei care au comandat, semnat și executat porcăria săvârșită de Antifraudă vor plăti, mai devreme sau mai tărziu. Noi nu vom uita niciodată. Totodata, mass-media din Romania, are cele mai grave probleme atat financiare si cat lupta cu independenta presei libere, astfel factorul politic de azi la guvernare, care sugruma presa , tv-uri, radiourile, inca au mari probleme din cauza unei guvernarii ostile si care carca in picioare drepturile oamenilor de presa. Guvernul PSD si taoate creaturile penale, de numai doai, ani, a comis cele mai repetate acte de agresiune impotriva multor firme comerciale din industria mass-media, deoarece comportamentul corpului legislativ si executiv, atac tot timpul in stil mafiotic organele de presa in mod repetate, pentru a fura mai mutte miliarde de euro si nu pentru cum pretinde ca are o majoritate parlamentara sa fure cu acte si cu tone de legii toate proiectele publice ale politicilor publice, care dureaza peste 30 de ani, ca este mafia mare in subordinea Secretariatului guvernului.

Vedetele penale si cu corpul lor penal si cu cum se manifesta se minta, manipularea ordinara si infecta, care se petrece sub comunitatea comunicatele de presa. Nu exista si nu va fi onorate de loc proiectele europene. Numai sub 30 de ani, de politica pe stanga, cu multe decizii periculoase ale sistemului politic a fost lansate procese politice democratice unde democartia fiind fundamentul de tara nu se mai afla ca fiind pentru toata lumea, a CURS mii si mii de procese penale ale liderilor politici si care au corupt guvernele locale si mai ales pe cele care guverneaza in teritoriu. Politicienii penali de azi la guvernarea lor privata, prin numai promisiuni neachitate niciodata in favoruri ilegale acordate pe banii publicii au fost extrem de scandaloase, care a dezbinat si care a dat foc la tara. Cu lipsa de viziune de guvernare pentru combaterii saraciei in randul tinerilor, copiilor, pensionarilor, se lucreaza artificial si mai ales se preface de joaca de guvernare cand vorbim de toata infrastructura de dezovtare economica si proiecte europene regionale.

Functia de guvern al penalilor acoradta prin jafuri publice, ce se petrece sub actuala majoritate parlamentara handicapata si cu probleme grave de gandire ideologica dupa ideologia proprie de partid, statutul partidului, si alte valori politice sa fie incluse in indroducere de programului politic general de guvernare, este tot mai grav afectat si patat de elitele multi penale. Societatea Civila, este tot mai curentata de luptele grele si acte grave comise impotriva juranlistilor de o guvernare de mantuieala si care una promite si una vorbeste la slugile lor penale de la clasele penale.  Alegerile anticipate sunt foarte greu de realizat si mai ales nu exista un obiectiv colectiv si sa comita fapte bune, pentru onorarea caselor sociale, de promisiunile electorale care nu sunt de loc acte de coruptiei si indexarea saraciei pe piata muncii, cu cele mai slabe oferte de munca in vigoare.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !