30 MARI PROBLEME POLITICE

Criza politică care prevede acum din guvernarea tuturor penalilor, au o noua instabilitate politica în Romania reprezinta cel mai mare risc pentru economica de dezvoltare, având în vedere ca se află la guvernare numai politicieni penali, cu guvernul lor foarte copt la corupției, prin infrastructura de partide politice și care reprezintă corupția în cadrul societății românești. De 25 de ani, Romania a avut parte de numai guverne pline de penali, și care au distrug poporul roman, să fie dezorganizat și să nu mai lucreze de loc pentru țara lor mama și tata.

Politica de acum de la guvernare este un act sângeros, care curge mult sânge, la adresa tuturor romanilor, în funcției de nivelul lor de pregătire. Pentru că economia românească nu mai gândește românește, nu se află de loc pe meleagurile noastre, însă, în continuare, procesele economice sunt cu lipsă mare de mărirea costurilor prin reducerea poverii fiscale și prin ridicarea protecției sociale, fiind o incertitudine gravată de o politică iresponsabilă de a oferi ceva bun de calitate asupra acestei națiunii. O veste mai bună privind că suntem pe aproape de alegerile cele mai importante, care înseamnă un nou guvern și cu altă viziune de guvernare din toate fortele politice de centru-dreapta.

Anul de criza politică prin record de peste 30 de dosare de afaceri de corupției în guvernarea tuturor penalilor, cu ajutorul majoritații parlamentare actualei, și care crează deservicii mari Parlamentului României, prin reducerea investitorii străini, cu peste 3 trilioane de euro, pentru nu dezvoltarea economică pentru o agravare mai dură și suplă asupra economiei întregii țării.

Fundamentul politic de guvernare, subliniază rezultatele cele mai slabe, asupra economiei și cu alte milioane de probleme de ordin social, pentru poporului român, care în cazul de față, dacă poporul ar ieși în stradă să dărâme pe cel mai corupt guvern și regim politic, ar putea obține un nou guvern din protestele de stradă pentru noi politicii publice și o guvernare mai aplecată în față capitalei României.

Schimbarea politică modernă pe arena politică este zero, la nivelul anului 1989. Guvernul de azi, reprezintă plaja de politicieni penali, și care sunt săraci și sub urmărirea penală din partea lor, iar procuratura care își face foarte bine treaba, mai bine de cât guvernarea PSD și alte partide mărunte în fața României, și la alegeri sunt tot mai mici în fața alegătorilor.

După această, guvernare plină de penali, și care cooperează cu mediul de afaceri în România, doar sugerîndu-le prin forma de guvernare coruptă, să facă și ei afaceri de corupției cu statul român, deoarece guvernul asta, nu le oferă un cadrul legislative, de adoptarea unor măsuri de fiscalitate asa cum este normal și cum se află în marile puterii economice mondiale, care rezultatele de calitate se văd foarte bine în infrastructura umană, dar noi astăzi în ROMÂNIA nu nu se află de loc infrastructură umană și de bună calitate?

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro