30 DE ANI CUM ARATA IN CONTINUARE

 

Romania dupa mai bine de 27 de ani, a ajuns sa fie patronata de o tara plina de profitorii si resturi de clante , care au pierdut cursul leului de a oferi o cerere in bine pentru viitoarele generatii, si acum suntm o generatie vanduta si condusa de profitorii care au numai interese persoanele cat prevede. Romania acum se vede in 50, 60, 70 si 80 de ani, care gazduieste cele mai multe radacini de imbecili cu multe studii superioare in  putere . Au facut studii superioare ca sa distruga tot mai multe generatii de tineri in toate clasele sociale, se declarat  ca avem o generatie pierduta si pe buna dreptate pierduta.

Romania de dincolo nu mai stie nimic ce sa ofere proprii milioane de romani tineri, a declarat, ca inainte de avea o clasa de mijloc care stie ce vrea de la viata, acum, cand vorbim despre noua clasa sociala sau de alt nivel, vorbim cum dispare tot mai multe milioane de tinerii din mediul rural, insa, sunt peste 400.000 de copiii de pana la 18 ani, au plecat numai in anul 2016, in Diaspora din Romania. Cei care au distrus tot ce este de mai de pret este responsabilitatea in mod direct ale partidelor politice, care trebuie sa dispara mai repede si sa vina noi partide politice axate pe munca oamenilor, iar profitul omului de rand sa fie valorificat pentru aceasta tara.

 

De ce au trecut 30 de ani impotiva Romaniei, nu pentru ca avem prea multe persoane cu studii superioare si imbecili de toate resturile intelectuale infecte, care tot timpul isi bat joc in mod public de naivitatea tinerilor si nu ii ajuta de loc, decat sa isi rupa gatul, sau sa devina sclavii de rand al politicienilor penalii din toata partidele mizerabile si macinate de numai scandaluri de coruptiei in forma calificata.

Profitorii si jucatorii penali prin guvernarea lor personala, sunt mai rai de cat o dicatatura politica militara,  cu un singur lider lipsit de charisma si lipsit de viziune pe termen mediu, de a conduce si de a oferi la schimb  lipsa de profesionalism si devotament , au curmat si au rupt Romania in 30 de ani, acum nu mai are de loc ce sa ofere in 2030.

Universitatea e ste obligata sa fie un  instrument politic, in loc sa fie un loc de invatare, deoarece  tinerii romani, au cele mai slabe drepturi intelectuale si mai ales fiscale,  din cauza celor care sunt la guvernare azi care nu au de loc grija de ce este mai important pe lumea asta. Nu toate universitatiile din Romania, nu sunt conduse de persoane lipsite de credibilitate publica. Prestigiul unor fabrici academice de top se poate vedea dupa rezultatele celor care vor avem in mana un  drum de facut pentru acesta tara.

Daca nu au plecata partidele ultra penale din Parlament , va veni o noua lovitura de stat, care va curge mult sange pe treptele Parlamentului. Pentru ca imbecili si profitori sunt ei mai  mari cu studii superioare, deoarece au lasat impresia sa credem ca noi suntem mai prosti de cat cei care conduc acum Statele Unite ale Europei.

Nu trebuie ca aceasta tara si munca intelectuala ale romanilor sa fie tot timpul exploata la maxim pe cele mai mici venituri, din cauza ca au mai multe studii superioare si nu au de loc gandire umana. Libertatea de gandire oricum este lipsita de modernizare si gratuita tehnologiei digitale care devine un cancer viu in capul omului, prin lipsa de medicamente de vindecare. Romania are mai multi roboti de cat intelectuali asa se vede in toate rapoartele de tara, de la lipsa de rezultate in inovare si astfel de proiecte de tara si mana de lucru cel mai slaba platita, la cele mai mici venituri  pe cap de elev si student, la nivelul invatamantului de stat public pe scara mondiala.

 

Introducerea in privatizare pentru universitatea este cea mai mare prostie, se pune lacat pe lumea intelectuala definitiv. Cine a contribuit in mod pasiv la dispartia totala a Romaniei, cine este tot mai vocal si in plen si sub guvernele de doi lei, deci mintea omului trebuie sa fie gripata si distrusa prin softuri modern sa nu poata de loc muncii pentru acesta tara, deoarece sa fie la numar si sclavul multinationalele care au tot timpul profituri si  fac trafic de evaziune fiscala cu jucatorii penalii de la guvernele PSD .

 

Nu conteaza cat sti, cat pot sa face, ca au ei grija de tine sa fi in faliment tot mai mult si care sa te coste mii de ani. Oricum nu are cine sa se ridice asupra Romaniei sa vina in ajutorul Romaniei, ma refer din punctul de vedere al factorului politic, care au instrumente legislative sa apere tara de mega abuzurile ale guvernele mondiale, care sunt firmele starine si guvernele lor din guvernul PSD. Se poate observa cine sunt elitele imbecile cu studii superioare care a ingropat Romania in mai rau, este circa 10 la suta din populatie tarii care au majoritatea lor locuri de munca in sistemul politic romanesc, adica in toate partidele politice care se declara ca au ceva de oferit in plus, doar cand vine vorba despre mila oamenilor sa puna slujba pe ei sau sa nu voteze  in zona nula de votare.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “30 DE ANI CUM ARATA IN CONTINUARE”

  1. ZiarulViitor spune:

    30 DE ANI CUM ARATA IN CONTINUARE

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !