PENALII SUNT ACUM LA GUVERNARE IN DNA SI PARCHETE

 

Penalii din PSD și-au pierdut răbdarea, nu mai vor justiție, trădează interesul național “dreptate pentru toți” și vor o decizie politică pentru demiterea conducerii DNA. De mână cu PSD, Viorica Dăncilă nu îl demite pe Vâlcov, condamnat în fond la 8 ani de închisoare, spunând că nu-și abandonează membrii echipei care trec “printr-un moment dificil”, dar își abandonează țara care vrea justiție.

Zi de zi, PSD își întinde caracatița de hoți și corupți peste țară.

Declarația vicepremierul Paul Stănescu privind “o decizie politică și o poziție” care vor fi luate în Comitetul Executiv Național arată că PSD a rămas un partid-stat și face schimbări în justiție pe criterii politice, încălcând Constituția și separația puterilor în stat.

Pentru ce nu merge bine la DNA, există mecanisme juridice care pot decide cine este responsabil. Totul este ca evaluarea să fie obiectivă și legală.

PSD nu are dreptul să ne transforme într-o țară de hoți și corupți și să facă din România un paradis al infractorilor. Amestecul brutal al politicului în justiție este un rău absolut pentru România. Dacă vor să fure în continuare, să plece ei, pentru că noi nu suntem o țară de hoți.

8 din 10 români spun că țara merge într-o direcție greșită, iar Dragnea-Tăriceanu &CO continuă același drum dezastruos!

La fiecare 6 ore, un medic român pleacă din țară. Astfel, România a pierdut mii de medici bine calificați. Nu, nu pleacă doar din cauză că au salarii mici – pleacă pentru că nu au condiții să ajute oamenii aflați în suferință. Pleacă pentru că infecțiile nosocomiale, lipsa de vaccinuri și medicamente primare răpesc viețile pacienților. Guvernul nu face NIMIC pentru a îmbunătăți aceste condiții. La doi ani de la tragedia din Colectiv, spitalele de mari arși au, în continuare, probleme grave.

Odată cu medicii, alți nouă români părăsesc ţara în fiecare oră – profesori, ingineri, IT-iști, angajați calificați sau muncitori necalificați.

Credeți că este ușor să faci o asemenea alegere? Credeți că românii pleacă doar din cauză că au salariile prea mici și viața este mai scumpă la noi?

NU, ei pleacă și de DEZNĂDEJDE! Și cum să nu fie DESCURAJAȚI când văd cum cei care au câștigat alegerile au ÎNȘELAT milioane de români? Cum să nu fie DEZNĂDĂJDUIȚI când văd cum o majoritate parlamentară își dă jos propriile guverne pe motive ce țin doar de obsesia de control? Cum să nu fie DESCURAJAȚI când văd că legea nu este egală pentru toți, când văd că la vârful unor instituții democratice se află oameni condamnați sau cercetați penal? Cum să nu fie DEZNĂDĂJDUIȚI când văd că oamenii cu studii solide și cu doctorate muncite nu au loc de atâta impostură și nepricepere?
Lupta dusă de majoritatea PSD-ALDE a fost una împotriva românilor cinstiți, muncitori și merituoși. Prin tot ceea ce au făcut au izgonit din țară categorii de oameni care ar fi putut schimba România în bine, care s-ar fi putut opune nelegiuirilor făcute de Guvernul PSD-ALDE în educație, sănătate, economie. Singurul lucru care îi preocupa pe Dragnea și Tăriceanu este să doboare justiția.

Nu vor reuși! Mai sunt mulți oameni puternici și corecți în această țară care nu vor permite ca infractorii să ne dea lecții și să scape fără să răspundă ! PSD-ALDE nu vor putea călca linia roșie. Dacă o vor face – vor fi excluși din viața publică chiar de către românii cinstiți pe care îi disprețuiesc cu atâta înverșunare.
Egalitatea fiecărui cetățean în fața legii este un drept de care domnii Dragnea și Tăriceanu nu se vor putea atinge, indiferent de câte campanii media vor duce împotriva justiției.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !