PENALII SUNT ACUM LA GUVERNARE IN DNA SI PARCHETE

 

Penalii din PSD și-au pierdut răbdarea, nu mai vor justiție, trădează interesul național “dreptate pentru toți” și vor o decizie politică pentru demiterea conducerii DNA. De mână cu PSD, Viorica Dăncilă nu îl demite pe Vâlcov, condamnat în fond la 8 ani de închisoare, spunând că nu-și abandonează membrii echipei care trec “printr-un moment dificil”, dar își abandonează țara care vrea justiție.

Zi de zi, PSD își întinde caracatița de hoți și corupți peste țară.

Declarația vicepremierul Paul Stănescu privind “o decizie politică și o poziție” care vor fi luate în Comitetul Executiv Național arată că PSD a rămas un partid-stat și face schimbări în justiție pe criterii politice, încălcând Constituția și separația puterilor în stat.

Pentru ce nu merge bine la DNA, există mecanisme juridice care pot decide cine este responsabil. Totul este ca evaluarea să fie obiectivă și legală.

PSD nu are dreptul să ne transforme într-o țară de hoți și corupți și să facă din România un paradis al infractorilor. Amestecul brutal al politicului în justiție este un rău absolut pentru România. Dacă vor să fure în continuare, să plece ei, pentru că noi nu suntem o țară de hoți.

8 din 10 români spun că țara merge într-o direcție greșită, iar Dragnea-Tăriceanu &CO continuă același drum dezastruos!

La fiecare 6 ore, un medic român pleacă din țară. Astfel, România a pierdut mii de medici bine calificați. Nu, nu pleacă doar din cauză că au salarii mici – pleacă pentru că nu au condiții să ajute oamenii aflați în suferință. Pleacă pentru că infecțiile nosocomiale, lipsa de vaccinuri și medicamente primare răpesc viețile pacienților. Guvernul nu face NIMIC pentru a îmbunătăți aceste condiții. La doi ani de la tragedia din Colectiv, spitalele de mari arși au, în continuare, probleme grave.

Odată cu medicii, alți nouă români părăsesc ţara în fiecare oră – profesori, ingineri, IT-iști, angajați calificați sau muncitori necalificați.

Credeți că este ușor să faci o asemenea alegere? Credeți că românii pleacă doar din cauză că au salariile prea mici și viața este mai scumpă la noi?

NU, ei pleacă și de DEZNĂDEJDE! Și cum să nu fie DESCURAJAȚI când văd cum cei care au câștigat alegerile au ÎNȘELAT milioane de români? Cum să nu fie DEZNĂDĂJDUIȚI când văd cum o majoritate parlamentară își dă jos propriile guverne pe motive ce țin doar de obsesia de control? Cum să nu fie DESCURAJAȚI când văd că legea nu este egală pentru toți, când văd că la vârful unor instituții democratice se află oameni condamnați sau cercetați penal? Cum să nu fie DEZNĂDĂJDUIȚI când văd că oamenii cu studii solide și cu doctorate muncite nu au loc de atâta impostură și nepricepere?
Lupta dusă de majoritatea PSD-ALDE a fost una împotriva românilor cinstiți, muncitori și merituoși. Prin tot ceea ce au făcut au izgonit din țară categorii de oameni care ar fi putut schimba România în bine, care s-ar fi putut opune nelegiuirilor făcute de Guvernul PSD-ALDE în educație, sănătate, economie. Singurul lucru care îi preocupa pe Dragnea și Tăriceanu este să doboare justiția.

Nu vor reuși! Mai sunt mulți oameni puternici și corecți în această țară care nu vor permite ca infractorii să ne dea lecții și să scape fără să răspundă ! PSD-ALDE nu vor putea călca linia roșie. Dacă o vor face – vor fi excluși din viața publică chiar de către românii cinstiți pe care îi disprețuiesc cu atâta înverșunare.
Egalitatea fiecărui cetățean în fața legii este un drept de care domnii Dragnea și Tăriceanu nu se vor putea atinge, indiferent de câte campanii media vor duce împotriva justiției.

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!