1din 2 decese materne a fost cauzat de o contracepitie a sarcinici

Rata avorturilor in Romania in perioada 1989 si pentru 2019, este dubla fata de media Uniunea Europeana. Sunt peste 45 .000 de minore care au apelat gratuit si au comis in numai dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Sunt mai multe femei care au nevoie de piata muncii si egalitaii de sanse in mediul rural si urban in umra avortului in mediul rural compartiv cu mediul urban.

67 la suta, dintre femeile decedate prin comparatie si complicatii ale avorturilor autoprovocate sint in mediul rural, din cauza saracie si lipsa de programelor sociale, sanatate si igienizarea sistemului de sanatate publica. Lipsa in mediul rural la mediul de familiile duce la cresterea avoturilor in Romania.4 din 9 mame au murit din cauza boil preexistente , iar decesele materne a fost complicarie a saracinii . Mor la 10 ani, peste 100.000 de mame de nascuti vii si care sunt datorat avortulului. Nici o mama nu ar trebui sa moara din cauza partidelor politice ce este politica personala.

Avem 4000 de femeii sub 15 ani, adolescenti activi sexual nu au folosit niciodata metode contraceptivie, deoarece sunt foarte scumpe, iar Guvernul Romaniei, nu ofera de loc politicile publice privind largirea subventiilor gartuite cu combaterea avorturilor ce sunt ilegale.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro